top of page

Musikere

dd714f83-66ef-4786-a9fb-a793edffe095.jpg

ROMANE queyras

Romane (violin) er Ensemble Hermes koncertmester. Hun har studeret hos Marianne Piketty på CNSM i Lyon, og hos Mo Yi på UdK i Berlin og DJM i Aarhus - hvorfra hun debuterede i 2020. Romane er en efterspurgt kammermusiker og solist - bl.a. på vigtige festivaler som Les Rencontres Musicales de Haute Provence og Festival Haut Limousin - ligesom hun regelmæssigt spiller i ensembler som Randers Kammerorkester og Orchestre de Chambre de Lyon. Hun har i sit professionelle virke samarbejdet med bl.a. Nicolas Dautricourt, Sergey Malov og Jean-Guihen Queyras. I 2014 vandt hun andenpræmien i “Young Talent with Orchestra” i Italien og er ligeledes prisvinder i festivalen Mille Sources & Dordognes konkurrence i Frankrig. Romane spiller i øjeblikket på en Italiensk violin fra 1733.

NICOLAS SUBLET

Nicolas (violin) er uddannet med største udmærkelse fra CNSM i Lyon hos prof. Marianne Piketty og på UdK i Berlin samt Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus hos prof. Mo Yi. Han debuterede fra solistklassen på DJM i 2019. Nicolas har vundet en række priser, herunder bl.a. førsteprisen i Young Soloist competition Mille Sources (2011) og publikumsprisen i Den Danske Strygerkonkurrence i 2018. Som solist har han spillet med bl.a. Randers Kammerorkester og Petite Philharmonie of Grenoble, og som kammermusiker har han deltaget i festivaller som Les Rencontres Musicales de Haute Provence og Musique aux 4 Horizons. Nicolas er nu fastansat i Randers Kammerorkester og på Det Jyske Musikkonservatorium som violinlærer.

972aba53-ed00-4f97-ba12-40be766f28e4.jpg
Ensemble Hermes-23.jpg

agnes hauge

Agnes (violin) er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos violinprofessor Mo Yi. Efterfølgende studerede hun hos Sakari Tepponen i solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i juni 2021. I løbet af studietiden har hun været på et studieophold i Paris hos professor Ami Flammer og har desuden deltaget i en lang række masterclasses og festivaler i Europa samt i Sydkorea og New York. Herudover er Agnes assisterer regelmæssigt i de danske symfoniorkestre ligesom hun underviser i MusikSak - en socialt motiveret orkesterskole for børn og unge i Aarhus, og hendes arbejde her har givet hende mulighed for at undervise på festivaler rundt omkring i Europa.

DANIEL MORTENSEN

Daniel (violin/bratsch) har studeret violin ved Det Jyske Musikkonservatorium under Michelle Makarski og Tue Lautrup samt i Verona på Conservatorio F. E. Dall’Abaco under Vinicio Capriotti og Alberto Martini. Han er hyppigt efterspurgt som kammer- og orkestermusiker og har medvirket ved en lang række festivaler og projekter rundt om i verden. Sideløbende med at spille musik, dyrker han en mere akademisk tilgang til feltet og har præsenteret sit arbejde på konferencer både i Danmark og i udlandet. Daniel fungerer pt. også som koordinator i Det danske Ungdomsensemble og som chef for Orkesterskolen på Det Jyske Musikkonservatorium.

Ensemble%20Hermes-9_edited.jpg
Ensemble Hermes-17.jpg

GaBriella de Carvalho e Silva Fuglsig

Gabriella (cello) har studeret på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus samt Syddansk Musikkonservatorium i Odense, hvorfra hun debuterede fra solistklassen i 2021. I løbet af sine studier har hun været på et par studieophold i hhv. Paris hos cellisten Romain Garioud, samt i Natal, Brasilien, hvor hun af flere omgange har modtaget undervisning af prof. Fabio Presgrave, og hvor hun sidenhen flere gange er blevet inviteret til at give masterclass til Presgraves elever på universitetet. Udover sit virke som udøvende musiker er Gabriella medstifter af det socialt motiverede orkesterprogram MusikSak, som har til formål at udbyde gratis orkesterundervisning til børn, der af forskellige årsager ikke selv ville opsøge den klassiske musik. Gabriella assisterer jævnligt i de danske symfoniorkestre.

Rebecca de Carvalho e Silva Fuglsig

Rebecca (cello) debuterede i 2020 fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun gennem studierne har haft professor Henrik Brendstrup som sin primære underviser. Hun har gennem årene suppleret sine studier med diverse studierejser, herunder et udvekslingsophold i Paris hos cellisten Romain Garioud samt en række kortere og længeres studieophold i Natal, Brasilien, hvor hun primært har modtaget vejledning af prof. Fabio Presgrave. Rebecca er foruden freelance-cellist også medstifter af det socialt motiverede orkesterprogram, MusikSak. 

Ensemble Hermes-13.jpg
Foto2023.jpg

MALTE SCHMIDT-HEMMET

Malte (kontrabas) er uddannet ved Michal Stadnicki på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, hvorfra han tog kandidateksamen i 2020. Under sine studier tilbragte han to år i Tyskland; først et år på Folkwang Universität der Künste, Essen ved professor Niek de Groot, og efterfølgende spillede han en sæson som akademist i Hessisches Staatsorchester Wiesbaden. Malte har også studeret i Irland, hvor han tog en kandidatgrad ved Irish World Academy i samarbejde med Irish Chamber Orchestra fra 2020 - 2022. Efter nu at være vendt hjem til Danmark har Malte etableret sig som en efterspurgt freelance musiker bl.a. som assistent i landets symfoniorkestre, hvor han også har haft flere kontraktansættelser.

bottom of page