top of page

The 4 Seasons - Resensed

The 4 Seasons - Resensed
The 4 Seasons - Resensed

Tid og sted

10. aug. 2023, 19.00

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København, Danmark

Om eventet

Hvad er det allerførste, du kan huske? Er det duften af din bedstemors småkager, af din mors parfume, af frugttræerne i din børnehave eller af den sæbe, du altid vaskede dig med, før du tog i skole? Netop dufte er stærkt forbundet med følelser og minder, og meget forskning peger på, at netop lugtesansen er den eneste af sanserne, der er direkte forbundet med den del af hjernen, der har med følelser og minder at gøre.

Med The 4 Seasons - Resensed tager Ensemble Hermes, Berlin-baserede duftkunstner Klara Ravat og lysdesigner Anders Kjems publikum med på en rejse gennem tid og rum, gennem minder og drømme, og lader duftene og musikken drage dem ind i en verden af smukke forårsblomster, sommerens pulserende natteliv, efterårets silende regn og pejsens knitrende ild i den iskolde vinter.

Musik af Vivaldi, Piazzolla og Richter.

Billetlink: https://billetto.dk/e/the-4-seasons-resensed-billetter-851619?fbclid=IwAR0G_h2k4hVkRknlO5nB7Ja59HwsN5V3qw_4sE2ZmomWhsTNxh_TWGi1JJM

Koncerten gennemføres med gavmild støtte fra Dansk Tennis Fond, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond og Toyota Fonden.

Del dette event

bottom of page