top of page

Høj Musik - Skejby Sygehus

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Høj Musik - Skejby Sygehus
Høj Musik - Skejby Sygehus

Tid og sted

04. sep. 2022, 10.00 – 05. sep. 2022, 14.00

Skejby Sygehus, Palle Juul-Jensens Blvd. 99, 8200 Aarhus, Denmark

Om eventet

På latin betyder “forum” torv og kan dermed forstås som et sted hvor mange forskellige slags mennesker mødes om forskellige aktiviteter der har med selve livet at gøre. Et torv danner også næsten altid ramme om musik og vi fra strygerkollektivet Ensemble Hermes ser derfor meget frem til at stå for et musikalsk indslag til Åbent Hospital i Forum-bygningen, hvor en holistisk tilgang til sygehusbyggeri skaber rammerne for at også musikken kan passe ind.

De korte 15-minutters-koncerter, der vil finde sted hver hele time mellem 10 og 13, kommer til at bestå af stykker af Stenhammar, Dowland, Sibelius og Villa-Lobos, der på hver sin måde korresponderer musikalsk med Forum-bygningen. Dette vil fortæller Christian Morre Pedersen lede lytterne igennem på dagen.

Koncerten er en del af ensemblets tema for 2022 “HØJ MUSIK”, hvor ensemblet giver koncerter på høje lokationer rundt omkring i Aarhus.

Koncerten gennemføres med gavmild støtte fra Kirsten Overgaard Hjortholm Olsen og Gunnar Steen Jacobsens Familiefond samt Louis Hansen Fonden.

Del dette event

bottom of page