top of page

Høj Musik - Europahuset

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Høj Musik - Europahuset
Høj Musik - Europahuset

Tid og sted

15. dec. 2022, 20.00

Europahuset 12. sal, Europaplads 2, 8000 Aarhus, Denmark

Om eventet

Program: Johannes Brahms: Sextet no. 2 i G-dur Richard Strauss: Sextet capriccio op. 85

Kom til koncert på 12. sal, når Ensemble Hermes spiller klassisk musik til en udsigt over en lysende by på en mørk decemberaften. De seks strygere spiller stor musik for strygesekstet skrevet af Brahms og Strauss, og koncertrækken Høj Musik rundes af gennem dramaturgen Christian Morre Pedersens levende historier om nogle af Aarhus’ højdepunkter.

Koncerten er den sidste af seks i koncertrækken HØJ MUSIK - et musikalsk projekt, der har villet skabe nye scener for klassisk musik i Aarhus. Gennem uformelle koncerter har Ensemble Hermes udforsket Aarhus’ arkitektur og geografi ved at spille koncerter i udvalgte høje bygninger - herunder Det Gamle Vandtårn, Aros, Kulbroen, Forum (AUH), Bogtårnet og nu Europahuset.

Dørene åbner kl. 19.40 - vi opfordrer publikum til at komme i god tid, så der er tid til at komme med elevatoren. C.F. Møller, som ellers holder til i disse højder, byder på et glas i receptionen!

Vel mødt! Fri Entré.

Koncerten gennemføres med gavmild støtte fra Kirsten Overgaard Hjortholm Olsen og Gunnar Steen Jacobsens Familiefond og præsenteres som en del af Music City Aarhus 2022.

Del dette event

bottom of page