top of page

Bølgernes Musik

Bølgernes Musik
Bølgernes Musik

Tid og sted

08. jun. 2024, 20.00 – 21.00

Aarhus, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Klassisk musik møder fortryllende dans og elsket eventyr

Det spændende, unge musikerkollektiv Ensemble Hermes inviterer to dygtige dansere med på scenen og giver nyt og anderledes liv til H.C. Andersens populære eventyr om Den Lille Havfrue. Tag med en tur ud i bølgerne og opdag havets mystik til tonerne af Schubert, Sibelius, Christian Balvig og Philip Glass.

Inspireret af eventyret om Den Lille Havfrue fortæller forestillingen Bølgernes Musik en historie om havets mystik, havfruernes fortryllende dans og om mødet mellem menneske og natur. Dansere og musikere indgår i en fælles koreografi, hvorigennem forestillingen berører temaer som skrøbelighed, grådighed, længsel og menneskets forhold til naturen.

Dygtige dansere og lokale strygere

Jasmine Gordon og Elena Nielsen er dansere af højeste kaliber, der ofte kan opleves i de største danske teater-, danse- og musicalproduktioner.

Ensemble Hermes er et  aarhusiansk strygerensemble, bestående af syv unge musikere. De spiller uden dirigent og med en kammermusikalsk tilgang som hovedfokus, hvilket sammen med en insisteren på musikalsk udøvelse af højeste kvalitet giver deres koncerter et helt særligt nærvær. Ensemblet skaber koncerter, der altid danner en sammenhængende fortælling, og som giver publikum mulighed for at opleve klassisk musik på nye måder.

Ensemble Hermes: Romane Queyras Nicolas Sublet Agnes Hauge Mortensen Daniel Mortensen Rebecca de Carvalho e Silva Fuglsig Gabriella de Carvalho e Silva Fuglsig Malte Schmidt-Hemmet

Dans og koreografi: Jasmine Gordon Elena Nielsen

Lyssætning:

Anders Kjems

Forestillingen er udarbejdet af aarhusianske Ensemble Hermes i samarbejde med danserne Jasmine Gordon og Elena Nielsen og lyskunstner Anders Kjems.

Køb nu og spar penge

Hvis du er hurtig, er der penge at spare. Der er early bird rabat frem til den 1. maj.

https://www.musikhuset.dk/kalender/ensemble-hermes

Del dette event

bottom of page