top of page

BØLGERNES MUSIK

Forestillingen Bølgernes Musik er et samarbejde mellem Ensemble Hermes og danserne Jasmine Gordon og Elena Nielsen. Inspireret af eventyret om Den Lille Havfrue fortæller vi historier om havets mystik, havfruernes fortryllende dans og mødet mellem menneske og natur. Musikere og dansere bevæger sig alle rundt på scenen i en fælles koreografi, hvilket giver forestillingen et unikt udtryk og et særligt nærvær.

Med værker af bl.a. Schubert, Ravel, Marc Mellits og Caroline Shaw har vi sat musik sammen på en måde, der understøtter fortællingen om havfruernes liv i den skønne verden under havet og deres længsel efter landjorden, hvor grådigheden og ondskaben viser sit ansigt. Koreografien er udarbejdet af Jasmine og Elena, kostumer af designer Leticia Gordon og lyssætning af lyskunstner Anders Kjems. 

 

”Jeg skal altsaa døe og flyde som Skum paa Søen, ikke høre Bølgernes Musik, see de deilige Blomster og den røde Sol! Kan jeg da slet intet gjøre, for at vinde en evig Sjæl!” spørger den lille havfrue i H. C. Andersens eventyr.

bottom of page